Cellebrite

Cellebrite

Snabb och säker extrahering och analys av mobildata från mobiltelefoner och GPS

Med hjälp av de rättstekniska mobilprodukterna som bygger på Cellebrites expertkunskap inom dataextraheringsteknik, är det möjligt att utföra både logisk och fysisk dataextrahering, inklusive återhämtning av raderade meddelanden och innehåll.

Lång erfarenhet & Bred täckning

Cellebrite har mer än 10 års erfarenhet av mobildatateknologier och erbjuder marknadens vidaste täckning idag. UFED-produkterna kan extrahera och analysera data från mer än 3000 telefoner, inklusive smarta telefoner och GPS-apparater.
Cellebrites UFED-lösning är en bärbar, fristående apparat som kan användas både i fält och i laboratoriet.
Cellebrites UFED är den mest beprövade rättstekniska utrustningen och används av militär, polisväsende och andra myndigheter över hela världen.

Snabb och säker extrahering och analys

Snabb och säker extrahering och analys av mobildata från mobiltelefoner och GPS
UME:n överför era abonnenters mobiltelefoninnehåll – telefonbok, SMS-meddelanden, bilder, videor, ringsignaler, ljudfiler med mera – från en mobiltelefon till en annan oberoende av märke, modell, teknik och operatör/nät.
Abonnenterna kan därefter fortsätta hantera innehållet och även koppla upp sig mot sina sociala nätverk med Cellebrites Over-the-Air-lösning. Cellebrite låter dina abonnenter skydda, samordna, hantera och redigera innehållet så att det alltid är tillgängligt och aldrig försvinner.
Cellebrite låter dig hålla kontakten med dina kunder.

Kontakta oss

Lediga tjänster

För tillfället har vi inga lediga tjänster, men maila gärna ditt CV med ett personligt brev till info@mobilemomentum.se

Electrolux service
Nokia
3
Tele2
Bonnier
814
813